Новини

Випуск груп №81 та 85

Випуск груп №81 та 85

14.12.2021 року в Федорівському центрі професійної освіти відбувся урочистий випуск груп № 81, 85, які навчалися за професією «Слюсар-ремонтник, тракторист-водій категорії «В», «С».

В теплій та радісній атмосфері, а іноді навіть зі сльозами на очах ми випустили сьогодні наших найстарших, найдосвідченіших здобувачів освіти, до яких вже звикли і дуже поріднилися.

На адресу випускників лунали найщиріші слова привітань і побажань від директора центру Зелєнцова А.В., заступника директора з НВР Кугаєнко Р.В., старшого майстра Зелєнцової Т.А., майстра в/н Бабійчук Н.О., та класних керівників Зелєнцова Ю.А. та Лук’янець Т.В. Теплі напутні слова випускники отримали і від батьків, які висловила Прудивус Г.С. Також привітальне слово виголосили й представники учнівського самоврядування, які були дуже засмучені через вимушене розтавання з друзями та запевнили, що ніколи не забудуть їх і будуть і далі спілкуватися.

Покинули святкову залу випускники ідучи по «зоряній» доріжці, що веде їх у зоряне світле майбутнє, та несучи в руках символічний вогонь знань, отриманий від майстра та класного керівника.

Отже, бажаємо не розгубити цей вогонь, запал та енергію на складному шляху дорослого життя. Нехай всі мрії наших випускників здійсняться, а головне, нехай не бояться мріяти та планувати, прагнути до нових звершень і висот, не боятися труднощів і обов’язково їх долати. І тоді всі зіркові та захмарні вершини їм неодмінно підкоряться.

                                              Бабійчук Наталія, майстер в/

<< Повернутися на попередню сторінку


Хмара тегів

Федорівський центр ПО

с. Федорівка, вул. М. Корфа 1

+380999123278

natasababijcuk@gmail.com

Я В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

Besucherzahler
счетчик посещений